Aikuisten ryhmät

Syksyn 2017 aikuisten tanssirymät

Tanssiurheiluseura Bolero ry:n syksyn 2017 uudet tanssiryhmät

Uudet kurssit syksyllä alkavat viikolla 35. Mukaan kursseille voi tulla myöhemminkin, jos ei pääse ensimmäiselle tunnille. Koko syksyn kestävissä kursseissa ensimmäinen kerta on kokeilukerta, jolta ei peritä maksua.

Aikuisten alkeiskurssit maksavat 90€. Tavisten tanssit vain jäsenmaksun hinnalla 25€!

Rohkeasti mukaan vaan!

Lisätietoja: Mikko Ahti, 040-525 4897

Ilmoittautuminen

 

Tiistai

  • Klo 19.00-20.00 Aikuisten alkeet, kilpatanssi (Jussi)

Sunnuntai

  • Klo 15.30-17.00 Tavisten tanssit (Jussi)
  • Klo 19.00-20.00 Bailatino (Oona)

Tavisten tanssit

“Tavisten tansseissa”tutustutaan tanssiliikuntaan ilon, huumorin ja rennon meiningin kautta. Syksyn aikana tutustumme yleisimpiin paritansseihin kilpa- ja seurstansseista. Tansseina mm. valssi, tango foksi, humppa, jenkka, samba, cha cha, rumba ja salsa. Tullessasi kurssille et tarvitse minkäänlaista tanssitaustaa tai tanssiparia.  Lähdemme liikkeelle perusliikkumisesta ja kunkin tanssin perusaskeleista. Riittää kun osaat kävellä 🙂 Tule mukaan liikkumaan rennolla ja avoimella asenteella. Kurssi on osa Kunnossa Kaiken Ikää ohjelmaa ja näin ollen kaikille uusille jäsenille kurssi vain jäsenmaksun hinnalla!! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä liikkumaan iloisessa ilmapiirissä ja tutustumaan tanssin ihanaan maailmaan!

Aikuisten alkeet, kilpatanssi

Harjoitellaan valssin, tangon, quickstepin, samban, cha cha:n ja jiven perusaskeleet ja perusrytmit. Tällä kurssilla saat valmiudet jatkaa harrastusta myös kilpailumielessä.

Bailatino

Kaikenikäisille ja tasoisille ihmisille, jotka haluavat päästä hikoilemaan lattarimusiikin tahtiin. Tunneilla tanssitaan soolona ja pilke silmäkulmassa