Syksyn uutuusryhmät!

Kesäloma on käynnissä ja Bolerolla suunnitellaan tulevaa syyskautta.

Syksyllä starttaa uusia ryhmiä, joiden opeina toimivat Jussi Kaksonen, Matleena Terho ja Oona Malka. Ryhmät alkavat viikolla 35 ja sijaitsevat Boleron uusilla saleilla, Uhrilähteenkatu 2

Aikuisten alkeiskurssit maksavat 90€, tavisten tanssit vain jäsenmaksun hinnalla 25€! Lasten kurssit 70€.

Ilmoittautuminen kursseille tästä linkistä!

Tiistai

Klo 17.00-17.30 3-4v Lastentanssi (Matleena)

Klo 17.30-18.15 Boys&Girls: lastentanssi alle kouluikäiset(Matleena&Jussi)

Klo 18.15-19.00 Lasten alkeet, kilpatanssi 7-11v (Jussi)

Klo 19.00-20.00 Aikuisten alkeet, kilpatanssi (Jussi)

Torstai

Klo 17.00-18.00 Latino Showtanssi 7-10v (Oona Malka)

Sunnuntai

Klo 15.30-17.00 Tavisten tanssit (Jussi)

Klo 18.00-19.00 Aikuisten alkeet, kilpatanssi (Oona)

Klo 19.00-20.00 Bailatino (Oona)

 

Tavisten tanssit

“Tavisten tansseissa”tutustutaan tanssiliikuntaan ilon, huumorin ja rennon meiningin kautta. Syksyn aikana tutustumme yleisimpiin paritansseihin kilpa- ja seurstansseista. Tansseina mm. valssi, tango foksi, humppa, jenkka, samba, cha cha, rumba ja salsa. Tullessasi kurssille et tarvitse minkäänlaista tanssitaustaa tai tanssiparia.  Lähdemme liikkeelle perusliikkumisesta ja kunkin tanssin perusaskeleista. Riittää kun osaat kävellä 🙂 Tule mukaan liikkumaan rennolla ja avoimella asenteella. Kurssi on osa Kunnossa Kaiken Ikää ohjelmaa ja näin ollen kaikille uusille jäsenille kurssi vain jäsenmaksun hinnalla!! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä liikkumaan iloisessa ilmapiirissä ja tutustumaan tanssin ihanaan maailmaan!

Lastentanssi 3-4-v

Tunneilla liikutaan musiikin tahtiin ja tavoitteena saada lapset innostumaan liikkumisesta musiikin ja iloisen ilmapiirin kautta. Harjoitellaan perus liikunta taitoja kuten hyppelyt tasapaino ja koordinaatio.

Boys&Girls

Tunneilla liikutaan musiikin tahtiin ja tavoitteena saada lapset innostumaan liikkumisesta musiikin ja iloisen ilmapiirin kautta. Harjoitellaan perus liikunta taitoja kuten hyppelyt tasapaino ja koordinaatio. Lisäksi tutustutaan paritanssin maailmaan kilpatanssiin pohjautuen.

Lasten alkeet, kilpatanssi

Harjoitellaan valssin, quickstepin, cha cha:n ja jiven perusaskeleet ja perusrytmit. Tällä kurssilla lapsi saa valmiudet lähteä kohti kilpalattioita.

Aikuisten alkeet, kilpatanssi

Harjoitellaan valssin, tangon, quickstepin, samban, cha cha:n ja jiven perusaskeleet ja perusrytmit. Tällä kurssilla saat valmiudet jatkaa harrastusta myös kilpailumielessä.

Latino Showtanssi

Showtanssissa pääset harjoittelemaan tanssia soolona (yksin) mutta ryhmässä. Lattaritansseihin pohjautuvat harjoitteet ja koreografiat antavat valmiudet esiintymisiin ja jopa Latino Show-kilpailemiseen.

Bailatino

Kaikenikäisille ja tasoisille ihmisille, jotka haluavat päästä hikoilemaan lattarimusiikin tahtiin. Tunneilla tanssitaan soolona ja pilke silmäkulmassa

 

Tervetuloa!!

 

Tervetuloa Boleroon!