Muiden seurojen jäsenet

Salin käyttö yksityisharjoitteluun

Toisen seuran jäsen voi käyttää Boleron saleja omatoimiseen vapaaharjoitteluun tai yksityisvalmennuksen ottamiseen. Salimaksu voidaan hoitaa joko kertamaksuna tai pitemmänajan kausimaksuna.

Kausimaksu (150 € oikeuttaa joko kevät- (1.1.-30.6.) tai syyskauden (1.7.-31.12.) osalta harjoittelemaan salilla silloin, kun sali ei ole varattu esim. ryhmille tai muuhun valmennukseen. Tarkista tilanne salikalenterista.

Jos haluat maksaa kausimaksun tai muuten tiedustella asiasta tarkemmin, ota yhteyttä seuraan nettilomakkeella “Ota yhteyttä”. Kausimaksu suoritetaan tilisiirtona, jonka seura toimittaa sähköpostitse tai postitse.

Ammattilaisten kursseille osallistuminen

Ammattilaisvalmentajien järjestämät valmennusryhmät Boleron saleissa ovat tarkoitettu ensi sijaisesti seuran omille jäsenille. Toisen seuran jäsen voi osallistua ryhmiin, jos paikkoja jää jäljelle. Yhteydenotot ryhmiin liittyen voi osoittaa suoraan valmentajille tai heidän yhteyshenkilöilleen, mikäli sellainen on kurssitiedoissa mainittu.

Boleron kursseille ja leireille osallistuminen

Boleron kesäleireille ovat tervetulleita myös muiden seurojen tanssijat. Boleron omille tanssivalmennuskursseille osallistuminen tekee osallistujasta automaattisesti Boleron jäsenen – tämä ei kuitenkaan koske leirejä.

Jäseneksi Boleroon

Boleroon voi liittyä käyttämällä nettilomaketta “Ota yhteyttä”. Jos olet aiemmin tanssinut toisessa seurassa kilpatasolla ja haluat kilpailla Boleron tanssijana, sinun tulee pyytää luovuttavaa seuraa tekemään seuranvaihtoilmoitus. Lomakkeita löytyy Tanssiurheiluliiton sivuilta materiaalipankista. Täytä omat henkilötietosi lomakkeeseen ja pyydä luovuttavaa seuraa täyttämään lomakkeesta oman osansa. Sen jälkeen lomake tulee toimittaa Boleron puheenjohtajalle, joka täyttää lomakkeen loppuun ja toimittaa sen liittoon.

Jos haluat liittyä Boleron jäseneksi mutta et ole aiemmin kilpaillut toisessa seurassa, käytä nettilomaketta “Ota yhteyttä”. Toimitamme sinulle ilmoittautumislomakkeen ja tarkemmat ohjeet. Boleron peruskursseille osallistuva tanssija tulee automaattisesti seuran jäseneksi, jolloin erillistä yhteydenottoa ei tarvitse tehdä.