Lasten ryhmät

Kuvat: Nora Mälkiä, SallaDalen ja HetaKoivusalo

Syksyn 2017 lasten tanssiryhmät

Boleron uudet kurssit alkavat viikolla 35. Jos ei pääse ensimmäiselle tunnille, mukaan voi tulla myöhemminkin. Ensimmäinen kerta on kokeilukerta, jolta ei peritä maksua.

Lasten kurssit maksavat 70€!

Rohkeasti mukaan vaan!

Lisätietoja Mikko Ahti 040-525 4897

Ilmoittautuminen

Tiistai

  • Klo 17.30-18.00 3-4v Lastentanssi (Matleena)
  • Klo 18.15-19.00 Lasten alkeet, kilpatanssi 7-11v (Jussi)

Torstai

  • Klo 17.00-18.00 Latino Showtanssi 7-10v (Oona Malka)

Lastentanssi 3-4-v

Tunneilla liikutaan musiikin tahtiin ja tavoitteena saada lapset innostumaan liikkumisesta musiikin ja iloisen ilmapiirin kautta. Harjoitellaan perus liikunta taitoja kuten hyppelyt tasapaino ja koordinaatio.

Boys&Girls

Tunneilla liikutaan musiikin tahtiin ja tavoitteena saada lapset innostumaan liikkumisesta musiikin ja iloisen ilmapiirin kautta. Harjoitellaan perus liikunta taitoja kuten hyppelyt tasapaino ja koordinaatio. Lisäksi tutustutaan paritanssin maailmaan kilpatanssiin pohjautuen.

Lasten alkeet, kilpatanssi

Harjoitellaan valssin, quickstepin, cha cha:n ja jiven perusaskeleet ja perusrytmit. Tällä kurssilla lapsi saa valmiudet lähteä kohti kilpalattioita.

Latino Showtanssi

Showtanssissa pääset harjoittelemaan tanssia soolona (yksin) mutta ryhmässä. Lattaritansseihin pohjautuvat harjoitteet ja koreografiat antavat valmiudet esiintymisiin ja jopa Latino Show-kilpailemiseen.

 

 

Kursseille mukaan sisäkengät tai -tossut ja vaatteet, joissa on hyvä liikkua.

Huoltajat voivat odottaa tunnin aikana boleron salilla.

Kurssimaksut veloitetaan laskulla.